Hjem
Yoghurtdressing

Yoghurtdressing

Yoghurt er et ypperlig utgangspunkt for kalde dressinger og sauser. Bland inn friske eller tørkede urter, og rund av smaken med bittelitt sukker. Godt til alle slags salater, wraps og grillmat.
Porsjoner: 4
Tidsbruk Under 20 min
Kcal 70 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 4 ss finhakkede urtekrydder, persille, koriander eller gressløk
  • 1 ts sukker, honning eller sukrin

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene og smak til med sukker, salt og pepper
  • Oppbevar dressingen kaldt til servering.
  • Om du vil ha en litt tykkere dressing, kan du la yoghurten renne av seg i et kaffefilter en stund. Du kan også bruke gresk eller tyrkisk yoghurt som er tykkere, eller blande yoghurten med litt majones, rømme eller kefir. Smaken kan varieres i det uendelige ved å tilsette finhakket løk og hvitløk, leke med ulike urter og krydder, eller erstatte sukker med honning.
  • La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!