
En god wook som du kan spise både til lunsj, middag og kvelds.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Kcal ca 250 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 stk brokkoli
- 10-15 stk rosenkål
- 1 stk rødløk
- 4 stk kalkunpølser
- 1 ss rapsolje
- Salt og pepper
- Litt rømme og sweet chili saus som tilbehør om du vil.
Slik gjør du
- Del opp pølsene i skiver.
- Vask og del opp grønnsakene. Rosenkålen deles i to eller 4
- Varm opp pannen sammen med oljen og ta gjerne et par spiseskjeer med vann. Ta i pølsebitene og la de stekes litt før du tar i grønnsakene som kun trenger 5-7 minutt. De skal være godt gjennomvarme, men ikke myke.
- Smak til med salt og pepper.
- Som dressing/saus kan du bruke litt rømme og/eller sweet chili saus til.
Notater
En wokpanne er veldig bra og bruke, men det fungerer godt med vanlig stekepanne også.
Hvis du vil ha wooken kremet, blander du i litt creme fraiche.