Hjem
Wook med kalkunpølse og rosenkål

Wook med kalkunpølse og rosenkål

En god wook som du kan spise både til lunsj, middag og kvelds.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Kcal ca 250 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 1 stk brokkoli
  • 10-15 stk rosenkål
  • 1 stk rødløk
  • 4 stk kalkunpølser
  • 1 ss rapsolje
  • Salt og pepper
  • Litt rømme og sweet chili saus som tilbehør om du vil.

Slik gjør du

  • Del opp pølsene i skiver.
  • Vask og del opp grønnsakene. Rosenkålen deles i to eller 4
  • Varm opp pannen sammen med oljen og ta gjerne et par spiseskjeer med vann. Ta i pølsebitene og la de stekes litt før du tar i grønnsakene som kun trenger 5-7 minutt. De skal være godt gjennomvarme, men ikke myke.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Som dressing/saus kan du bruke litt rømme og/eller sweet chili saus til.

Notater

En wokpanne er veldig bra og bruke, men det fungerer godt med vanlig stekepanne også.
Hvis du vil ha wooken kremet, blander du i litt creme fraiche.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!