
Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min
Ingredienser
- 800 g torskefilet
- 1 ss flytende margarin
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 3 stk tomat
- 1 stk purre
- 1,5 dl matfløte
- 150-200 g hvitost
Slik gjør du
- Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.
- Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.
- Hell over fløte, og dryss revet ost på toppen.
- Stek torskeformen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30-35 minutter.
- Server med kokte poteter eller ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.