Hjem
Torskeform med ost

Torskeform med ost

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk tomat
  • 1 stk purre
  • 1,5 dl matfløte
  • 150-200 g hvitost

Slik gjør du

  • Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.
  • Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.
  • Hell over fløte, og dryss revet ost på toppen.
  • Stek torskeformen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30-35 minutter.
  • Server med kokte poteter eller ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!