
En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk Under 20 min
Ingredienser
- 2 stk egg
- 0,25 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 1 ts olje
- 7 skiver salami
- 1 dl revet ost
- 1 stk stor tortillalefse
Slik gjør du
- Knekk egg i en bolle og visp lett sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Ha olje i en stekepanne og stek salami til den er gyllen.
- Hell over eggeblandingen og fordel revet ost utover. Stek i 2 minutter. Legg over en tortillalefse rett før eggeblandingen stivner. Stek videre i 2 minutter før du flipper tortillaen over på en tallerken.
- Topp med tørket oregano eller pizzakrydder og skjær stykker med en pizzakutter.
Notater
For å få pizzaen litt magrere, kan du velge lett salami, go og mager salami og lettost.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.