
Sushi har på få år gått fra å være neo som Asia-inspirerte særinger spiste, til å bli en superhip og sunn take-away-mat. Her finner du en veldig enkel salat med masse gode smaker.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 15
Kcal per 100 gram 108
Ingredienser
- 300 g grønn salat ruccola, bladspinat, lollo
- 150 g salmalaks
- 4 ss soyasaus
- 20 g sesamfrø
- 1 stk avokado
- 0,5 stk vårløk
- 1 stk mango
- 30 g syltet ingefær mengde etter behov
- 1 stk Granateple
Slik gjør du
- Kutt rå laks i biter eller strimler og legg i en blanding av soyasaus og sesamfrø. Gjør dette i god tid før du lager salaten slik at det får trekke godt inn i fisken.
- Kutt mango og avokado i terninger eller små skiver. Vårløken i små ringer. Bland alt samme med grønn salat og tilsett soyamarinert laks (hell av soyasausen).
- Topp med ingefær og evt. wasabi eller chili.