Hjem
Sushisalat

Sushisalat

Sushi har på få år gått fra å være neo som Asia-inspirerte særinger spiste, til å bli en superhip og sunn take-away-mat. Her finner du en veldig enkel salat med masse gode smaker.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 15
Kcal per 100 gram 108

Ingredienser

  • 300 g grønn salat ruccola, bladspinat, lollo
  • 150 g salmalaks
  • 4 ss soyasaus
  • 20 g sesamfrø
  • 1 stk avokado
  • 0,5 stk vårløk
  • 1 stk mango
  • 30 g syltet ingefær mengde etter behov
  • 1 stk Granateple

Slik gjør du

  • Kutt rå laks i biter eller strimler og legg i en blanding av soyasaus og sesamfrø. Gjør dette i god tid før du lager salaten slik at det får trekke godt inn i fisken.
  • Kutt mango og avokado i terninger eller små skiver. Vårløken i små ringer. Bland alt samme med grønn salat og tilsett soyamarinert laks (hell av soyasausen).
  • Topp med ingefær og evt. wasabi eller chili.
Denne oppskriften finner du også i Maggi Gausels kokebok "Balanse".
Klikk her for å bestille boken.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!