Hjem
Havrepannekake med kyllingfyll

Havrepannekake med kyllingfyll

Sunn pannekake med kylling. Foto.
Porsjoner: 6
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 30 min
Kcal 516
Kcal per 100 gram 163

Ingredienser

Pannekake

  • 400 g havregryn bruk stavmikser om du vil ha en finere variant
  • 4 stk egg
  • 2 dl ekstra lett melk Hvis røren står litt, kan du ta i litt mer melk eller vann. Den skal ikke være for tykk.
  • 1 ss Akasiehonning
  • 0,5 ts salt

Kyllingfyll

  • 500 g kyllingfilet Skjæres i biter
  • 1 stk løk
  • 0,5 stk Rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk Rød paprika
  • 3 ss mager kesam
  • 3 ss sweet chili saus
  • krydre med salt, pepper og chili
  • Ruccola Legges på pannekaken før du tar på fyllet.

Slik gjør du

Pannekake

  • Bland alle ingrediensene sammen og stek 3 pannekaker.

Kyllingfyll

  • Skjær kyllingfiletene i biter og stek dem på pannen
  • hakk opp løk, chili, paprika og hvitløk. stek dem sammen med kyllingen
  • Bland i mager kesam og sweet chili saus og smak til med krydder.
  • La fyllet putre 5-7 min på panne før du fordeler det på pannekakene. Ta på lytt ruccola på en ene halvdelen. Legg deretter på fyll på halvdelen av pannekaken og brett den andre halvdelen over (som en halvmåne).

Notater

Serveres med salat til (ikke inkludert i kaloriene angitt i oppskriften).
Ønsker du å dele denne oppskriften?