
Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad middels
Kcal 498 pr stk
Ingredienser
Pannekaker
- 5 stk egg
- 1 ss flytende honning
- 0,5 ts salt
- 0,5 dl hvetemel/spelt
- 1,5 dl lettmelk
- 100 g frisk spinat
- 2 ss margarin
Fyll
- 2 stk kyllingfilet
- 2 ss margarin til steking
- 200 g grønnkål
- 4 stk vårløk
- 0,5 dl hasselnøtter
- 2 ss friske urter
- 100 g fetaost
- 1 ss flytende honning
Slik gjør du
- Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.
- Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
- Matpakke eller lunsj til dagen etter? Pannekakene kan fint pakkes inn og oppbevares i kjøleskapet til dagen etter. Ha margarin i en varm stekepanne, og stek kyllingfiletene på middels varme i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Legg filetene på en tallerken og la dem hvile mens du steker resten av toppingen. Slik steker du kyllingfilet 0 seconds of 52 secondsVolume 90% Vask og tørk grønnkål, og fjern grove stilker og bladnerver. Fres grønnkålen i pannen til det blir blankt. Trekk pannen til side. Riv opp kyllingbrystene i små biter. Finhakk vårløk, og grovhakk nøtter og urter.
- Fyll pannekakewrapsene med grønnkål, kylling, vårløk, nøtter, urter og biter av feta. Dryss over litt honning tilslutt.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.