
I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt. En smakfull “crossoverrett” som fort kan bli familiens salatfavoritt.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 512 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 500 g renskåret svinekjøtt i strimler eller kylling
- 2 ss rapsolje til steking
- 2 båt hvitløk, finhakket
- 1 pose tacokrydder
- 0,5 dl vann
- 4,5 dl couscous
- 4 stk tomat i terninger
- 0,5 stk agurk i terninger
- 1 stk lime., skall og saft
- 1 bunt bladpersille, grovhakket
Slik gjør du
- Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsetter tacokrydder og vann, og kok opp. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.