Hjem
Spicy couscoussalat

Spicy couscoussalat

I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt. En smakfull “crossoverrett” som fort kan bli familiens salatfavoritt.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 512 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler eller kylling
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 båt hvitløk, finhakket
  • 1 pose tacokrydder
  • 0,5 dl vann
  • 4,5 dl couscous
  • 4 stk tomat i terninger
  • 0,5 stk agurk i terninger
  • 1 stk lime., skall og saft
  • 1 bunt bladpersille, grovhakket

Slik gjør du

  • Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsetter tacokrydder og vann, og kok opp. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!