Er du skrubbsulten når du kommer hjem fra jobb, og må i skapet og spise nøtter, kjekt eller småspise av det du lager til middag?

Da kan løsningen være å spise et lite måltid på ca 100-150 kcal på ettermiddagen før du reiser hjem fra jobb. Da klarer du deg til middagen uten å gå på en smell i skapet, og du unngå overspising til middag. Hvis det går for lenge mellom lunsj og middag, så har du kanskje opplevd at du er umettelig på middag og suget fortsetter om kvelden?

Mellommåltid kan være nøkkelen til det. Da holder du blodsukkeret så noenlunde i balanse og da vil du ha bedre kontroll på mengder og type mat til middag og kvelds. Bare prøv!

Eksempler på mellommåltid:

  • Banan eller annen frukt
  • 20 mandler
  • en yoghurt med litt granola
  • Knekkebrød med skinke og grønnsaker
  • Muslibar
  • Wrap med salat og kylling/skinke

 

Jeg vil vite mer om Lett & Stabil