
Smakfull og spicy middag, lett å lage og gir deg det lille ekstra. Du kan også varme den opp til lunsj neste dag.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 20 min
Kcal ca 430 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 pk bogskinke eller kyllingskinke
- 1 stk squash
- 1 stk rød paprika
- 1 stk rødløk
- 1 stk gul løk
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk Rød chili
- 2 fedd hvitløk
- 1 pk hakket tomat m/chili
- 1 stk kjøtt eller kyllingfond Alt etter hvilken skinke du bruker
- 2 dl mat fløte
- 2 ss Creme fraiche lett
- 200 gram gnocchi
- 1 ss rapsolje
- Salt, pepper og chili etter behov
Slik gjør du
- Skjær opp alle grønnsakene og skinken først
- Stek løken blank I oljen og ta i hvitløken i slutten.
- Bland I hakket tomat, fond og matolje og kok opp.
- Ta i og grønnsaker og gnocchi og la det småkoke en stund slik at smakene kommer frem.
- Smak til med krydder, og spe gjerne sausen ut med litt vann om den er for tykk.
- Kan serveres med ris om du vil ha en mer fyldig middag.