Hjem
Skinkerett med gnocchi og chilisaus

Skinkerett med gnocchi og chilisaus

Smakfull og spicy middag, lett å lage og gir deg det lille ekstra. Du kan også varme den opp til lunsj neste dag.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 20 min
Kcal ca 430 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 1 pk bogskinke eller kyllingskinke
  • 1 stk squash
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk Rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 pk hakket tomat m/chili
  • 1 stk kjøtt eller kyllingfond Alt etter hvilken skinke du bruker
  • 2 dl mat fløte
  • 2 ss Creme fraiche lett
  • 200 gram gnocchi
  • 1 ss rapsolje
  • Salt, pepper og chili etter behov

Slik gjør du

  • Skjær opp alle grønnsakene og skinken først
  • Stek løken blank I oljen og ta i hvitløken i slutten.
  • Bland I hakket tomat, fond og matolje og kok opp.
  • Ta i og grønnsaker og gnocchi og la det småkoke en stund slik at smakene kommer frem.
  • Smak til med krydder, og spe gjerne sausen ut med litt vann om den er for tykk.
  • Kan serveres med ris om du vil ha en mer fyldig middag.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!