
Skinkebiff er mager grillmat. Server skinkebiffen med grillet avokado fylt med mango og chili, og du har et sunt, friskt og krydret grillmåltid.
Porsjoner: 4
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 397 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 600 g skinkebiff i skiver
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 2 ss flytende margarin til steking
Fyllt avokado
- 2 stk avokado
- 1 stk mango
- 1 stk finhakket rød chili
- 1 stk saften av lime
- 2 ss olivenolje
- 3 ss finhakket frisk koriander
Slik gjør du
- Krydre skiver av skinkebiff med salt og pepper. Pensle skivene med olje og grill i 2-3 minutter på hver side, på direkte varme.
- Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
- Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter.
- Server grillet skinkebiff med fylt avokado. Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.