Hjem
Skinkebiff med appelsin og ananas

Skinkebiff med appelsin og ananas

Her er en frisk og spicy skinkebiffvariant. Ananas og appelsin matcher skinkebiffen på en ypperlig måte, mens chilien får sette preg på retten uten å dominere.
Porsjoner: 4
Tidsbruk under 20 min
Kcal 481 kcal pr porsjon, inkl 100 gram kokt ris

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiffer à 150 gram
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk frisk ananas, skrelt og i skiver
  • 2 stk appelsin, skrelt og i skiver
  • 2 stk rød chili, i skiver
  • 2 ss finhakket frisk ingefær
  • 4 ss grovhakket koriander

Slik gjør du

  • Kok ris som anvist på pakken
  • Ha olje i en varm stekepanne, og legg biffene i pannen. Krydre dem med salt og pepper.
  • Brun dem raskt på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  • Stek oppdelt frukt, ingefær og chili raskt i en stekepanne på svak varme. Strø over koriander til slutt.
  • Server skinkebiffene med stekt frukt og ris.

Notater

Kan også serveres med litt sweet chilisaus til om du ønsker litt saus.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!