
Denne sjokoladen kan lages i mange varianter. Her kan du tilsette dine favorittnøtter. Sjokoladen inneholder lite sukker. Er du glad i kokossmak, er dette sjokoladen for deg.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad middels
Kcal 310 pr stk
Kcal per 100 gram 573
Ingredienser
- 100 g mørk sjokolade (minst 70% kakao)
- 1 ts cocosa extra virgin
- 30 stk mandler
- 30 stk cashewnøtter
- 10 stk pistasjnøtter
- havsalt til topping
Slik gjør du
- Smelt sjokoladen og cocosa i en gryte på veldig svak varme. Ta gryta bort fra plata når sjokoladen smeltes.
- Tilsett hakkede mandler, cashewnøtter og halvparten av pistasjnøttene.
- Hell sjokoladen på et bakepapir eller i bittesmå former, før du topper med resten av pistasjnøttene og havsalt.
- Settes rett i fryseren.
Notater
KJEKT Å VITE
Dette er sjokolade for hjertet. Lan noe som smaker så godt, også være sunt? Alt med måte!
Men på samme måte som rødvin er mørk sjokolade med på å bevare blodårenes elastisitet og fleksibilitet. Slik at man forebygger hjertesykdom. Når du skal velge sjokolade, velg den med over 70% kakao. Vår favorittmat med trening.