Sirkeltrening for kvinner 40+

Lyst å gå på sirkeltrening? Se oversikten over timer og ledige plasser nederst på siden.

Hvis det ikke er ledig plass på tider du ønsker å gå på, kan du sette deg på venteliste så tar jeg kontakt når det er ledig.

Slik fungerer sirkeltrening:

Sirkeltrening er en effektiv og motiverende måte å trene på. Det er en variert trening som gir deg økt styrke og bedre kondisjon. Det er en meget fettforbrennende treningsform, fordi man oppnår høy puls gjennom treningen.

Treningen tilpasses den formen du er i, og du trenger ikke ha trent før. Du får god opplæring og oppfølging underveis, noe som vil gi deg følelsen av å ha en personlig trener.  Hvis du har vondt i knær, skuldre, hofter eller andre steder, vil du få alternative øvelser. Kroppen trenger å trene selv om du har noen vondter i kroppen.

Gruppene består av max 8 personer, kun kvinner 40+. Treningen varer i 60 minutt, og går over 10 uker. Det er god stemning i gruppene og du vil få en god treningsopplevelse. Mye godt humør og latter innimellom.

Vi har en facebookgruppe for de som trener. Hvis du ikke kan trene en uke, legger du ut timen i gruppen. Den første til å skrive de vil ha den i kommentarfeltet får den, og kan komme å trene en ekstra time i uken uten å betale for den. Alle kan ta en time hver i uken. Her kan du også prøve å bytte timen i uker du blir forhindret å gå på din time.

Slik foregår treningen:

  • En runde består av 10 poster/øvelser.
  • Du trener 40 sekund og 20 sekund pause x 2 pr post
  • Etter en runde får du 2 minutter pause
  • Samme runde gjentas en gang til
  • 5 min utstrekk

Pris: kr 2150,- pr kurs på 10 uker.

Timeplan:

Mandager             

06:45 – 1 ledig

10:00 – 2 ledig

16:00 – fullt

17:15  – fullt

18:30 – fullt

Tirsdager

06:00 – fullt

10:00 – fullt

16:30 – 2 ledig

Onsdager

16:45 – fullt

18:00 – 1 ledig

Torsdager

06:15 – fullt

09:30 – fullt