
Denne retten passer bra til både lunsj og middag. Du kan gjerne servere den med pasta, ris eller brød om du vil. Men den er veldig god uten også.
Porsjoner: 2
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 15 min
Kcal 257 pr porsjon
Kcal per 100 gram 55
Ingredienser
- 300 g scampi
- 1 stk brokkoli
- 1 stk løk
- 2 stk gulrøtter
- 2 ss Lett creme fraiche
- 2 ss sweet chili saus
Slik gjør du
- stek scampiene noen få minutt på pannen med litt olje. Hvis scampiene er røde når du kjøper de er de ferdig stekt, da skal du kun varme dem opp. Er de grå, må du steke dem til de blir rød som på bildet. Sett scampiene til sides.
- Kok brokkoli og gulrøtter. De er best når de er litt sprø ikke helt gjennomkokt.
- Stek løken lett på pannen, tilsett scampi, gulrøtter og brokkoli. Bland i creme fraiche og sweet chili. Smak til med mer eller mindre alt etter hva du liker best selv.