Hjem
Scampi med spekeskinke

Scampi med spekeskinke

Spekemat er i grunnen en rett i seg selv, men kombinerer du det med andre smaker får du det lille ekstra. Spekeskinke og scampi – det bør du prøve!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min

Ingredienser

  • 12 stk scampi, rå (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje
  • 12 stk tannpirkere uten smak

Slik gjør du

  • Rull hver scampi inn i en skive spekeskinke med revet ost og pepper. Halen skal stikke ut i enden av rullen. Tre scampi på en og en tannpirker. Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter. Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.
  • Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter.
  • Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!