
Spekemat er i grunnen en rett i seg selv, men kombinerer du det med andre smaker får du det lille ekstra. Spekeskinke og scampi – det bør du prøve!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Ingredienser
- 12 stk scampi, rå (renset, med halen på)
- 100 g revet mozzarella
- 1 ts pepper
- 12 skiver spekeskinke
- 2 ss olivenolje
- 12 stk tannpirkere uten smak
Slik gjør du
- Rull hver scampi inn i en skive spekeskinke med revet ost og pepper. Halen skal stikke ut i enden av rullen. Tre scampi på en og en tannpirker. Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter. Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.
- Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter.
- Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.