
Lei den vanlige skiva med gulost? Prøv denne spennende skinkesandwichen med cottage cheese! Lag hjemmelagde knekkebrød eller kjøp noen med masse deilige frø på butikken. Sunt og godt!
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 438 kcal pr porsjon (avhenger av type knekkebrød)
Ingredienser
- 2 dl Cottage cheese
- 2 ss hakket frisk basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 1/4 ts pepper
- 1 stk tomat
- 4 stk knekkebrød
- 1/4 pakke babyspinat
- 4 skiver kokt skinke
Slik gjør du
- Bland cottage cheese med hakket basilikum og pinjekjerner, smak til med pepper. Skjær tomat i tynne skiver. Legg litt frisk spinat på knekkebrødet, legg på tomatskiver og cottage cheese blandingen, topp med noen skiver skinke. Legg et knekkebrød over som lokk. Skal du ha med deg knekkebrødet i matpakken, kan det lønne seg å oppbevare cottage cheese blandingen i en liten boks med lokk, slik at knekkebrødet holder seg sprøtt og godt til det skal spises.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.