
Noen liker at det skal brenne litt på tunga. Her er en salsaoppskrift som har mye smak og i tillegg er hot. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk over 60 min
Ingredienser
- 1 stk hermetiske tomater i terninger
- 1 stk mango
- 2 stk jalepeno
- 3 stk finhakket vårløk
- 2 stk hermetisk grillet paprika i terninger
- 1 ts revet limeskall
- 1 ts revet appelsinskall
- 2 ss tequila kan sløyfes
- 0,25 potte finhakket frisk koriander
- 0,25 stk saften av lime
- 0,5 ts salt
Slik gjør du
- Hell hermetisk tomat i en sil og la tomatsaften renne av.
- Bland mango, jalapenõ, vårløk, grillet paprika, skall av lime og appelsin, tequila og koriander sammen i en bolle.
- Ha den avrente hermetiske tomaten i bollen og rør alt godt sammen. Smak til med limesaft og salt.
- Ha gjerne i litt ekstra jalapenõ om du liker sterk mat.
- Server salsaen til fredagstacoen, som topping på en grillet pølse eller i en sandwich sammen med grillet kylling.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.