Hjem
Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Dette er en salat som til og med HAN kan like. En enkel salat toppet med fantastiske smaker fra biffkjøtt, avokado, fetaost og vinaigrette. I tillegg er det sunt: Kjøttet gir deg mye protein og jern, og fra grønnsakene får du mange nyttige vitaminer og mineraler. Her er det ingen grunn til å la være!
Porsjoner: 2
Tidsbruk Under 20 min
Kcal 534 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 300 g biffkjøtt (mørbrad, indre- eller ytrefilet)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin
  • 14 stk cocktailtomat
  • 100 g ruccola
  • 30 stk sukkererter
  • 1 stk avokado
  • 100 g fetaost gjerne en lett-variant
  • 0,5 stk rødløk

Dressing

  • 4 ts virgin oliven olje
  • 0,5 ts sennep gjerne en sterk type
  • 2 ts hvitvinseddik eller annen eddik
  • 0,5 ts salt
  • 1/4 ts pepper

Slik gjør du

  • Skjær biffkjøtt i tynne strimler dersom det ikke er ferdigstrimlet. Krydre med salt og pepper.
  • Vask ruccula og del tomater i to. Skjær fetaost i terninger og løk i strimler. Del avocado i to, ta ut steinen, ta av skallet, og del opp i passe biter.
  • Visp sammen ingrediensene til dressingen.
  • Stek biffstrimlene på middels høy varme.
  • Fordel alt sammen pent utover på tallerkenene.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!