
Er du glad i rødbeter, men synes det kan være vanskelig å bruke dem på andre måter enn syltet? Her har du en enkel og nydelig rødbetesalat av ferdig kokte rødbeter. Knallgod som en enkel salatrett til lunsj, eller som tilbehør til både kjøtt og fisk.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min
Ingredienser
- 500 g ferdig kokte rødbete
- 0,5 stk rødløk
- 0,5 bunt bladpersille
- 3 ss rødvinseddik
- 3 ss olivenolje
- 0,5 ss sukker
Slik gjør du
- Skjær rødbetene i terninger og ha dem i en skål.
- Finkutt rødløk og bladpersille og bland det med rødbetebitene.
- Hell rødvinseddik og olivenolje over salaten og bland godt.
- Smak til med litt sukker, salt og pepper.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.