
Grove julegeiter
Julegeiter hører til i juletiden i Rogaland. De smaker veldig godt med smør og brunost eller annet godt pålegg. Disse geitene er litt grovere med spelt- og rugmel, havregryn og sirupen er byttet ut med fibersirup.

Sukkerfri Sarah Bernard
Sarah Bernhardt er en julefavoritt for mange. Den er superenkel å lage, er uten sukker og sykt god!

Havrekjeks
Havrekjeks som smaker av jul! Er du klar for et alternativ til den søte julebaksten? Havrekjeks er godt året rundt, men noen bare må ha det til jul. Disse er litt sunnere og kjempegode!

Seige julecookies
Seige, store og gode julecookies! Her får du oppskriften som gir deg julelukten i huset. Enkle å lage og nydelige til kaffen eller dyppet i melk.

Julebiscotti med tranebær
Biscotti – nydelige, italiensk kjeks med lang holdbarhet. Perfekt til å dyppe i kaffen. For mange er dette allerede en klassiker blant de syv slagene til jul. Bakt med spelt og julet opp med litt tranebær! Klikk på bildet eller finn oppskriften…

Sunne pepperkakecookies
Går det an å få for mye pepperkakesmak nå i førjulstiden? Disse er sprøe på utsiden og passe seige inni. NAM!

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter
Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie. Eple- og sellerisuppe er en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.…


Smuldrepai med epler
Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

Lammefrikassè
Mange huske denne klassikeren som søndagsmiddag hjemme hos mor. Det smaker like godt i dag, så her er det bare å sette i gang. Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Nam nam.