
Raske egg med avokado er en kjapp og smakfull frokost. Her stekes eggene med litt vann i pannen. Det gjør at eggene blir raskt ferdig. Den tynne eggehvitehinnen over plommen blir også hvit, noe gjør at de ser posjerte ut.
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk Under 20 min
Ingredienser
- 1 stk egg
- 0,5 33 olje
- 1 ss vann
- 30 gram grovt brød
- 0,5 stk avokado
- 1/4 ts chilipulver
- 1/4 ts salt
Slik gjør du
- Ha olje i en varm panne. Knekk egg og ha i pannen. Hell i vann på siden av egget og sett på lokk. Stek/kok i ca. 2 minutter, til du får en fin hvit hinne over eggeplommen.
- Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.
- Server egget på brød sammen med avokado. Dryss over chilipulver og salt.