Hjem
Quesedilla med egg og bacon

Quesedilla med egg og bacon

Her har vi fylt og stekt tortilla med avokado, egg, bacon og ost. Når du steker egget inni tortillalefsen vil plommen bli kremaktig og herlig myk. Enkelt og fantastisk godt!
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 550

Ingredienser

  • 2 skiver bacon Bruk gjerne kalkun bacon (mindre kcal)
  • 1 ts smør
  • 1 stk maistortilla stor
  • 0,5 stk avokado i skiver 50 gram
  • 1 stk egg
  • 1 ss ferdigrevet ost Bruk gjerne lettost

Slik gjør du

  • Fres baconskiver i en varm stekepanne med smør til det er sprøtt. Legg det over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Grovhakk baconet. Legg en tortilla i en varm og tørr stekepanne. Legg på avokado langs kantene av den ene halvsiden. Knekk egg og ha på den samme halvsiden (avokadoen hindrer at det renner ut i pannen). Dryss over bacon og ost, og brett den andre halvsiden over. Stek på middels varme i ca. 10 minutter, eller til quesadillaen har en gyllen farge og egget har stivnet. Quesadillaen er ferdig. Legg den over på en skjærefjøl og skjær den i fire. Passer veldig godt i matpakken eller som en enkel kvelds- eller lunsjrett.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!