Hjem
Proteingrøt med bringebær og mandelsmør

Proteingrøt med bringebær og mandelsmør

En sunnere havregrøt toppet med bringebær, mandelsmør og chiafrø – skikkelig hverdagsluksus! Er du på jakt etter proteinrik mat er dette grøten for deg. Egg bidrar med mer næring og gjør konsistensen mer kremet og god.
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min

Ingredienser

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 2 ss friske eller frosne bringebær
  • 1 ss mandelsmør
  • 1 ts chiafrø

Slik gjør du

  • Bland havregryn med vann og salt i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full varme i to minutter. Rør om og kok videre i to minutter eller til den er passe tykk.
  • Knekk egg og rør dem inn i grøten. Spe med melk til du har ønsket konsistens.
  • Topp grøten med bringebær, mandelsmør og chiafrø.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!