
En sunnere havregrøt toppet med bringebær, mandelsmør og chiafrø – skikkelig hverdagsluksus! Er du på jakt etter proteinrik mat er dette grøten for deg. Egg bidrar med mer næring og gjør konsistensen mer kremet og god.
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Ingredienser
- 1,5 dl lettkokte havregryn
- 2 dl vann
- 0,25 ts salt
- 1 stk egg
- 1 dl lettmelk
Topping:
- 2 ss friske eller frosne bringebær
- 1 ss mandelsmør
- 1 ts chiafrø
Slik gjør du
- Bland havregryn med vann og salt i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full varme i to minutter. Rør om og kok videre i to minutter eller til den er passe tykk.
- Knekk egg og rør dem inn i grøten. Spe med melk til du har ønsket konsistens.
- Topp grøten med bringebær, mandelsmør og chiafrø.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.