Hjem
Pølsewrap

Pølsewrap

Har man først lært seg kunsten å wrappe en wrap, er veien kort til det å fikse seg en alt-i-ett rett. En wrap passer utmerket som utfluktsmat, til forrett eller som et enkelt mellommåltid. Wrap on!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk Under 20 min

Ingredienser

  • 8 stk kylling chilipølse eller andre pølser du liker
  • 1 ss margarin til steking
  • 8 stk maistortilla / wrap
  • 200 g kremost naturell
  • 1 pk vasket ruccola

Slik gjør du

  • Skjær pølse i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.
  • Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole.
  • Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!