
Variasjon i matpakka er viktig – ikke bare med tanke på ernæring, men også for matgleden. Med polarbrød som utgangspunkt kan du lage fargerike og fristende sandwicher som dine lunsjvenner vil misunne deg.
Porsjoner: 2
Tidsbruk under 20 min
Kcal ca 250 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 2 stk polarbrød, gjerne spelt eller havre
- 2 stk tomater i skiver
- 6 skiver kyllingpålegg naturell
- 100 g Frisk spinat
- 2 ss Cottage cheese
- 0,5 ts salt
- 2 ts olivenolje
- 1/4 ts pepper
- 2 stk sort oliven
- 2 stk trepinner
Slik gjør du
- Vask og rens spinat. Bland med olivenolje, salt og pepper i en bolle.
- Fordel ricottaost jevnt utover på et av polarbrødene. Legg så på tomatskiver, kyllingpålegg og spinat.
- Legg på et nytt polarbrød og press litt ned. Sett et trespyd i to av hjørnene og tre på en oliven på hvert av dem. Del sandwichen i to diagonalt.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.