Hjem
Polarsandwich

Polarsandwich

Variasjon i matpakka er viktig –  ikke bare med tanke på ernæring, men også for matgleden. Med polarbrød som utgangspunkt kan du lage fargerike og fristende sandwicher som dine lunsjvenner vil misunne deg.
Porsjoner: 2
Tidsbruk under 20 min
Kcal ca 250 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 2 stk polarbrød, gjerne spelt eller havre
  • 2 stk tomater i skiver
  • 6 skiver kyllingpålegg naturell
  • 100 g Frisk spinat
  • 2 ss Cottage cheese
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts olivenolje
  • 1/4 ts pepper
  • 2 stk sort oliven
  • 2 stk trepinner

Slik gjør du

  • Vask og rens spinat. Bland med olivenolje, salt og pepper i en bolle.
  • Fordel ricottaost jevnt utover på et av polarbrødene. Legg så på tomatskiver, kyllingpålegg og spinat.
  • Legg på et nytt polarbrød og press litt ned. Sett et trespyd i to av hjørnene og tre på en oliven på hvert av dem. Del sandwichen i to diagonalt.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!