Hjem
Pizzasnurrer med skinke og pesto

Pizzasnurrer med skinke og pesto

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.
Porsjoner: 12 stk
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40. min

Ingredienser

  • 1 stk ferdig pizzadeig, ustekt langpanne à 550 gram
  • 0,5 glass grønn pesto (à 190 gram)
  • 200 g revet mozarella eller annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovnen til 220 °C.
  • Rull ut pizzadeigen, og smør et tynt lag med pesto utover hele deigen. Dryss på revet ost.
  • Skjær kalkun- eller kyllingpålegg i tynne stimler og fordel pålegget over osten. Rull forsiktig sammen pizzadeigen til en tykk pølse. Se til at du strammer godt underveis slik at fyllet ligger tett inni deigen.
  • Skjær den fylte deigen i emner på ca. 3 cm og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  • Stek pizzasnurrene midt i ovn til de er gyldne og osten har smeltet, 12-15 minutter.
  • Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!