Hjem
Pastasalat med karrikylling

Pastasalat med karrikylling

Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 541 pr porsjon

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 2 ts karri
  • 0,5 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 beger cherrytomater
  • 1 pk ruccula
  • 150 g tørket aprikos
  • 150 g fetaost
  • 200 g pastaskruer
  • 2 ss mango- og chilidressing

Slik gjør du

  • Kok pasta som anvist på pakken, slå av vannet og avkjøl. 2. Skjær kyllingfilet i store biter. 3. Del cherrytomat i to, aprikos i strimler, og bland det sammen med pasta og salat. Kutt fetaost i terninger. 4. Ha margarin i en varm stekepanne og fres karri raskt for å få frem den gode smaken. 5. Ha i kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte,4-5 minutter. Krydre dem med salt og pepper, og sett stekepannen til side. Server pastasalaten i en bolle eller på et serveringsfat, ha lune kyllingbiter, fetaost og dressing over rett før servering.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!