
Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 541 pr porsjon
Ingredienser
- 3 stk kyllingfilet
- 2 ss flytende margarin til steking
- 2 ts karri
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 1 beger cherrytomater
- 1 pk ruccula
- 150 g tørket aprikos
- 150 g fetaost
- 200 g pastaskruer
- 2 ss mango- og chilidressing
Slik gjør du
- Kok pasta som anvist på pakken, slå av vannet og avkjøl. 2. Skjær kyllingfilet i store biter. 3. Del cherrytomat i to, aprikos i strimler, og bland det sammen med pasta og salat. Kutt fetaost i terninger. 4. Ha margarin i en varm stekepanne og fres karri raskt for å få frem den gode smaken. 5. Ha i kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte,4-5 minutter. Krydre dem med salt og pepper, og sett stekepannen til side. Server pastasalaten i en bolle eller på et serveringsfat, ha lune kyllingbiter, fetaost og dressing over rett før servering.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.