
Kokte du for mye spagetti til middag for noen dager siden? Så bra! Da har du jo nesten dagens middag ferdig! Pastasalat med eggerøre er enkelt og knallgodt, og kan varieres med de du har tilgjengelig av grønnsaker. Kikerter bidrar til et fullverdig måltid.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min
Ingredienser
- 250 g ferdigkokt spagetti eller annen pasta
- 4 stk egg
- 4 ss vann
- 1 ss smør
- 1 boks hermetiske kikerter
- 0,25 stk ferdigkokt brokkoli bruk stilken også
- 2 ss revet parmesan
- 2 stilker frisk basilikum
- 1 stk saft av lime eller sitron
- 1 ss olivenolje
Slik gjør du
- Visp sammen eggene. krydre med litt salt og pepper. Varm en stekepanne med litt av smøret og stek eggene til eggerøre. Ha den over på en tallerken.
- Ha spagettien på et fat eller stor tallerken og bland inn salat, kikerter, brokkoli, eggerøre, parmesan, urter, sitronsaft og olje. Smak til med litt salt og pepper.
- Vi har brukt litt brokkoli og grønn chili i vår salat. Sukkererter, blomkål, tomat, asparges, paprika, agurk, spinat eller ruccola er andre ingredienser som kan tilsettes i salaten.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.