Hva jeg tilbyr
Bestill trening
Bestill trening
Linn Serigstad Taksdal

Trener

Om meg

Jeg har jobbet som hjelpepleier siden jeg fullførte utdanningen min og har dedikert mesteparten av karrieren min til helse- og omsorgssektoren, spesielt innen eldreomsorg. Dette yrket er en kilde til stolthet for meg, og jeg legger vekt på at de rundt meg skal ha det bra, og jeg strekker meg langt for å oppnå dette.

Fritiden min tilbringer jeg sammen med familien min, og vår felles lidenskap er travhester. Vi tilbringer mye tid ute i naturen og i stallen. Jeg trives like godt på en fjelltopp som under en intensiv spinning-time. For meg er det ikke én fasit på hva som er god helse, men det som gir balanse mellom fysisk og mental helse, og ikke minst trivsel.

Erfaring/bakgrunn

Det siste året har jeg utdannet meg til personlig trener ved Akademiet for personlig trening. Dette var noe jeg virkelig ønsket å gjøre, siden dette fagfeltet virkelig har vekket min interesse. Jeg jobber nå på en rehabiliteringsavdeling med korttidsplasser og lindrende enhet. Målet mitt var å lære mer om trening, rehabilitering og spesielt forebygging, for deretter å implementere dette i min nåværende jobbsituasjon. Jeg ønsker også å stå litt friere til å gjøre noe utover jobb, som å arrangere egne gruppetimer for seniorer.

Trening

Jeg synes det er spennende å jobbe med eldre mennesker og opplever mye glede i møtet med de som har en lang livserfaring bak seg. Jeg ser at mange kan klare seg godt gjennom alderdommen med litt fokus på trening og kosthold. Jeg mener at litt trening er bedre enn ingen trening i det hele tatt. Etter pensjonsalderen tror jeg det er viktig å jobbe litt ekstra for å holde seg frisk og rask. Dette er ikke bare viktig for den fysiske helsen, men også for den mentale helsen. Å delta i en gruppeaktivitet et par faste tidspunkter i uken er bra for den mentale helsen, spesielt etter et langt arbeidsliv når man går inn i en ny fase i livet.

Jeg synes det å jobbe med eldre mennesker er spennende og får mye igjen i møte med mennesker som har en lenger fartstid bak seg, og ser at mange kan klare seg godt opp gjennom alderdommen, men litt fokus på trening og kosthold.

Kosthold

I jobben min ser jeg at en investering i både kosthold og trening, i riktig balanse, kan bidra til å forebygge aldersrelaterte og livsstilsykdommer. Jeg tror på at en kombinasjon av frisk luft, mosjon, balansert styrketrening og sunn mat vil bidra til å opprettholde god livskvalitet over tid.

Jeg forstår godt at mange synes det er vanskelig å komme i gang med trening, og ikke minst fortsette med trening over tid. Derfor er mine timer et lavterskeltilbud. Du behøver ikke tidligere erfaring med trening for å delta, og alle aktivitetene tilpasses individuelt til deg og din nåværende form. Jeg håper vi ses på trening!

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!