Hva jeg tilbyr
Linda Gausland. FOto.
Linda Gausland

Trener

Om meg

Jeg er en aktiv og engasjert dame midt i livet. Jeg har tre barn, jobber fulltid, og bruker mye av fritiden min på trening. Jeg er aktiv utøver i sporten Strongman, og konkurrerer i Norges Sterkeste, og jeg ble Norges 2. sterkeste dame under 73 kg i september i 2023. Det hadde du aldri trodd hadde du møtt meg som 29-åring!

Erfaring/bakgrunn

Etter mitt siste svangerskap viste vekta over 100 kilo. Jeg var 29 år, i dårlig form og hadde det ikke godt med meg selv. Målet mitt var å få mer overskudd og ikke minst krefter til å tåle småbarnsperiodens høye tempo i hverdagen. I tillegg ønsket jeg meg en kropp jeg kunne trives med.

Da jeg først hadde bestemt meg, startet jeg med det vi alle vet er smart, kosthold og fysisk aktivitet. Jeg satte meg små mål om gangen for at det ikke skulle bli for overveldende. 5kg var mine delmål, og hvert kg ned var en seier. Jeg telte kalorier og fokuserte mer på trening og fysisk aktivitet. Det ga resultater. På ett år gikk jeg ned 40 kilo!

Nøkkelen for meg var at jeg hadde satt et mål, og jeg forsto og var villig til å gjøre det som måtte til for å nå målet. Det betyr ikke at det var lett. Min reise var både lang og lærerik. Jeg lyktes fordi jeg tok små skritt, og endret en vane om gangen. Jeg lærte meg å sette pris på prosessen underveis. Jeg hadde dager hvor jeg tok både dårlige og usunne matvalg, men jeg tillot meg å feile. Jeg er overbevist om at jeg lyktes fordi jeg klarte å holde fokuset på mitt langsiktige mål. Gjennom prosessen ble jeg også mer og mer interessert i trening og hvordan trening kunne endre og påvirke kroppen.

I 2016 tok jeg kostveileder utdanning gjennom Akademiet for personlig trening.

Trening

For meg handler trening om mestring og å sette meg nye mål. Da jeg hadde bestemt meg for å prioritere helsa mi, begynte jeg å trene på treningssenter for først gang i mitt liv. Der trivdes jeg veldig godt, og opplevde raskt å få resultater og med det den gode følelsen av mestring. Styrketrening ble raskt min favoritt, og er den treningsformen jeg har satset videre på.

Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i trening og hvordan trening påvirker både kropp og hode. Mitt ønske er at flere skal oppdage alle fordelene med trening, og hva trening gjør med både den fysiske og psykiske helsen. Jeg hjelper deg til å komme i gang med styrketrening og passer på at du trener med god teknikk. Målet mitt er at de som trener med meg skal oppdage glede og mestring.

Kosthold

I dag er jeg mer opptatt av at maten jeg spiser skal være mest mulig råvarebasert, og jeg er mindre opptatt av å telle kalorier. Mye sitter i hodet, og jeg tror på at mange av oss må jobbe for å få et mer naturlig forhold til mat. Vi trenger alle kunnskap om hvordan maten vi spiser påvirker oss, og hva som er smarte matvalg. Det er lett å bli overveldet over stadig nye kostholdsråd og trendy dietter. Igjen tror jeg nøkkelen til suksess er å endre vaner litt og litt, og ikke gape over for mye i starten.

Mine tips: La endringen din ta tid, og gi deg selv lov til å feile. Bruk tid til å få ny kunnskap om kosthold og trening, og ikke forvent at du får til alt hver dag. Veien til målet ditt, er prosessen du må sette pris på, for å holde fokuset mot målet ditt – både for kostholds- eller treningsmål.

 

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linda Gausland. FOto.
Linda Gausland
Trener
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Hognestad
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!