Hva jeg tilbyr
Lene Bore. Foto.
Lene Bore

Trener og kostveileder

Om meg

Jeg er en aktiv dame fra Klepp som jobber som lærer i småskolen, og som på fritiden er håndballtrener i tillegg til å være kostveileder og trener i Lett & Stabil. Det hadde du ikke trodd hadde du møtt meg for 10 år siden.

For 10 år siden veide jeg 40 kilo mer enn det jeg gjør nå. Jeg spiste ukritisk det jeg hadde lyst på og orket ikke å trene. Jeg følte meg så lite vel at jeg skygget unna sosiale settinger. I 2013, etter å ha fått to barn, bestemte jeg for å ta grep. De neste to årene klarte jeg å endre mine vaner og ikke minst mine tankemønstre, og ble etter hvert glad i å trene.

Erfaring/bakgrunn

Min erfaring har lært meg at store endringer kreves tålmodighet. Tålmodighet er nøkkelen til at jeg nådde mitt mål. Da jeg startet min reise, var jeg veldig innstilt på at veien til målet var lang og den ville ta tid. Min løsning var å ta små skritt om gangen, samtidig som jeg var forberedt på motgang. All endring innebærer å møte motgang, men er du klar over det, vil du takle den bedre når den kommer.

Nå er det mange år siden jeg nådde mitt mål, og jeg har faktisk klart å holde vekta stabil. Jeg er blant den lave prosentgruppen som har klart å holde vekta etter å ha gått ned 40 kilo. Jeg skal ikke påstå at det er lett. Vil du ned i vekt, starter jobben i hodet, og jeg jobber fremdeles med mine tankemønstre daglig, men jeg har klart å finne en god balanse.

Trening

Jeg elsker å trene ute, og har ukentlige treninger på mandager i Kleppeloen. Jeg har valgt mandager fordi å starte uka med en treningsøkt, gir en super start på uka. På treningene kombinerer vi både løping og styrketrening. Timene er varierte, og ingen økter er like. Vi varierer hvor vi løper, og også hvordan intervalltreningen er satt opp.

Jeg vet at mange som meg synes det er vanskelig å komme igang med trening. Mitt treningstilbud er derfor lavterskel. Du trenger ikke å ha trent før for å bli med, og alle aktivitetene tilpasses deg og din form.

Kosthold

Min reise dit jeg er i dag har gitt meg verdifull erfaring som jeg bruker aktivt når jeg når jeg hjelper mennesker å få kontroll på vekta. Å hjelpe mennesker med overvekt er en takknemlig jobb. Det er godt å kunne hjelpe med problemene som dukker opp underveis, lysten til å gi opp og frustrasjonen over motgangen: Jeg har vært der! Dette gjør at jeg forstår det du snakker om, jeg forstår hva du føler og jeg forstår så uendelig godt frustrasjonen når det ikke går din vei.

Men, jeg skal også minne deg på lykkefølelsen du får de gangene du oppnår nye mål og ser nye resultater. For DEN følelsen, den er verdt mye!

Det viktigste jeg har lært underveis er at et lettere liv ikke bare handler om vekt og kilo, men like mye om å ha det bra med seg selv og og livet sitt.

 

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!