Hva jeg tilbyr
Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen

Trener og kostveileder

Om meg

Som kostveileder og trener har jeg et liv hvor helse, treningsglede, familie og venner, og ikke minst god mat står i fokus. Sånn har det ikke alltid vært.

Jeg har helt siden ungdommen vært aktiv. Sykling var min idrett, og jeg elsket harde treningsøkter og deltok i mange sykkelløp. Samtidig var jeg opptatt av å kose meg med god mat, og jeg valgte ikke alltid de beste alternativene.

Jeg har også siden ungdomsårene hatt utfordringer med både kostholdet og vekten min. Jeg ble tidlig mor, og en travel småbarnsperiode kombinert med en utfordrende jobb og et aktivt sosiale liv, gjorde at jeg hadde mye stress i livet mitt. Jeg tok med meg mine usunne matvaner fra ungdommen og i et hektisk liv ble min egen helse satt til side. 

Jeg visste at jeg tok usunne valg, men jeg hadde hverken tid eller energi til å finne ut hvordan jeg kunne ta bedre valg. Jeg var frustrert fordi jeg hele tiden måtte jobbe og kjempe med kostholdet og vekten min.

Etter å ha prøvd utallige kurer, har jeg innsett at det finnes ikke en quick fix på vektproblemer. 

Erfaring/bakgrunn

Min reise mot bedre helse og hva det har gjort med meg, inspirerte meg til å hjelpe andre, og jeg har nå over 20 års erfaring som kostveileder og trener. Jeg etablerte Lett & Stabil i 2012 for å hjelpe andre til å nå sine mål. Min erfaring har lært meg at hemmeligheten bak gode resultater er individuelle kostplaner og treningsformer som passer ditt liv.

Jeg utdannet meg som personlig trener, kostveileder og rehabiliterings trener, og tok i tillegg coaching og veiledningsutdanning på Handelshøyskolen BI og Universitetet i Stavanger. Samtidig innførte jeg nye mat- og treningsvaner. Dette gjorde jeg med små skritt og med enkle grep, og det ga resultater.

Personlig oppfølging gir best resultater. Vi følger deg opp gjennom personlige møter, fysisk eller på nett. Basert på dine resultater kan vi justere planene underveis, og samtidig hjelper vi deg med utfordringer som kan oppstå underveis.

Trening

Styrketrening hjelper mot det meste! Særlig etter fylte 40.

Jeg brenner for å styrketrening, både fordi det er så utrolig mange fordeler ved å trene styrke, men også fordi det er spesielt lurt å trene styrke når du vil ned i vekt. Min erfaring viser at terskelen for å komme i gang med styrketrening er høy. Jeg etablerte derfor tidlig et treningstilbud for å få voksne kvinner og menn i gang med styrketrening. I dag er et av Lett & Stabil sine mest populære treningstilbud sirkeltrening i små grupper. Vi har både grupper for 40+ og 70+.

Ønsker du å trene på egenhånd, kan du velge nettbasert veiledning. Da får du et tilpasset treningsprogram uke for uke, hvor du får oppfølging og tilbakemelding etter hver trening. Treningen tilpasses det utstyret du har tilgjengelig.

Kosthold

Jeg er opptatt av at du skal spise vanlig mat som passer til hele familien. Når du starter jobben med å endre matvanene dine, må vi tenke at du skal like maten og vanen skal passe til din hverdag.  Vanene du innarbeider i løpet av tiden sammen med oss,  er årsakene til du når målet ditt. De blir også årsaken til at du holder deg stabil etterpå. 

Det er viktig å ha god livskvalitet underveis, derfor er ingenting er forbudt. Du kan spise litt av alt, men ikke alltid. Opplegget er fleksibelt og du trenger ikke telle kalorier og veie maten, men du kan hvis du vil. Det er mange måter å gå ned i vekt på. Vi er alle ulike, så vi finner den måten som passer for deg.

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linda Gausland. FOto.
Linda Gausland
Trener
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Hognestad
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!