Hva jeg tilbyr
Bestill trening
Bestill trening
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa

Yoga instruktør

Om meg

Jeg er en person som får påfyll av å være ute i naturen. Sammen med mine 2 hunder liker jeg godt å gå turer i fjellet og ved sjøen. De siste 18 årene har jeg drevet Artemis og holder til på Lyefjell, hvor jeg tilbyr yogatimer og Craniosacralterapi.

Erfaring/bakgrunn

Etter å ha jobbet 15 år på et legekontor, tok jeg en videreutdannelse som yoga- og meditasjonslærer ved Energiverkstedet, samt er sertifisert Craniosacralterapeut fra Upledger Institute Scandinavia.

Trening

Iyengaryoga er en type yoga som kombinerer ulike øvelser for kropp og sinn. Den inkluderer fysiske stillinger, pusteøvelser og renseøvelser. Når vi praktiserer denne yogaformen, fokuserer vi på kroppens anatomi for å forstå hvilke deler vi jobber med og fordelene med hver øvelse.

Denne formen for yoga er tilpasset alle, uansett nivå, og tilbyr mange fordeler. Du kan forvente å bli smidigere, sterkere og få bedre utholdenhet. Det bidrar også til et roligere sinn, mindre stress, bedre balanse og økt konsentrasjonsevne. For å unngå overtrening og skader, varierer treningsøktene. I tillegg stimulerer øvelsene indre organer og fremmer kroppens naturlige renselsesprosesser.

 

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!