Hva jeg tilbyr
Bestill trening
Bestill trening
Hilde Hognestad

Yoga instruktør

Om meg

Min motivasjon for å trene er at jeg vil ha en kropp som er robust nok, sterk nok og rustet nok til å tåle hverdagen uten å bli utslitt, hele livet! Jeg trener styrketrening, jeg jogger og går turer, og har de siste årene også gjort mye yoga. En sterk og frisk kropp gir helsefordeler både fysisk og psykisk, og det er min største motivasjon.

Erfaring/bakgrunn

Jeg har opp gjennom årene blitt en allsidig trener i mange forskjellige treningsformer. Jeg har de siste årene fått et stort hjerte for yoga. Det som driver meg er at jeg blir så utrolig glad av å se folk som mestrer mer enn de tror, klarer mer, orker mer. Og ikke minst at de finner sin indre motivasjon til å lage rutiner og gode vaner for sin egen helse.

Jeg er utdannet Personlig trener, Rehab Trainer, Trener for barn og ungdom, Gruppetreningsinstruktør fra både NIH og Inspartum, med spesialisering innenfor styrketrening i gruppe. Yin Yoga teacher, Hatha Yoga. Jeg er også Sertifisert instruktør for BasisBall, Soma Move, TRX.

Trening

Trener du yoga er mitt ønske at du skal oppleve mestringsfølelse, bli sterkere, orke mer og møte andre mennesker på veien. Du vil oppleve gleden fysisk aktivitet kan gi i hverdagen, og de positive effektene dette har for både kroppen og toppen. Yogaøktene gjennomføres i små grupper i Lett & Stabils lokaler på Bryne.
Å gjøre yoga har mange fordeler, både mentalt og fysisk. Yoga handler om både pust og avspenning, i tillegg til styrke og fleksibilitet. Det handler om din reise, din kropp, ditt indre, din måte. Hver enkelt vil ha en forskjellig opplevelse av en yogatime, det handler ikke om å være mykest mulig eller å kunne stå lengst mulig på hodet. Alle typer mennesker i alle aldre vil kunne oppleve positive effekter med yoga, det finnes ingen begrensninger.
Nysgjerrig? Kom og prøv en yogaøkt med meg!

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linda Gausland. FOto.
Linda Gausland
Trener
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Hognestad
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!