Hva jeg tilbyr
Bestill trening
Bestill kostveiledning
Bestill trening
Bestill kostveiledning
Anne Marie Lea Hennestad

Trener

Om meg

Jeg har jobbet som gymlærer i over 30 år og nettopp blitt pensjonist. Nå kan jeg gjøre enda mer av det jeg liker aller best å gjøre – å trene og være aktiv utendørs. Det å ro i kajakk om morgenen eller sykle gjennom landskapet, gir en god følelse og motivasjon til å trene. Jeg er også glad i å gå på fjellturer i den norske fjellheimen.

En tankemåte jeg alltid har hatt er å bruke trapper fremfor heis, og sykkel fremfor bil når jeg skal handle, for det er gratis trening og lett tilgjengelig.

Erfaring/bakgrunn

Gjennom livet har jeg deltatt i mange idrettsgrener, som utøver, trener og dommer. Jeg har vært aktiv i håndball, volleyball, friidrett og turn og er stolt over å ha fått idrettsstatuetten som krever at voksne tar idrettsmerket 15 år på rad. Jeg er fremdeles dommer i friidrett, og er med Sandnes IL i store mesterskap.

Jeg er også utdannet svømme- og livredningsinstruktør og har undervist i dette i over 30 år.

Nå fokuserer jeg mest på styrketrening, sykling og fjellturer. Min bakgrunn i kroppsøving gjennom 30 år, har vist meg viktigheten av fysisk aktivitet for både kropp og sinn. Å engasjere meg i sport sammen med mine døtre har også gitt meg bred erfaring i ulike former for fysisk aktivitet.

Trening

Målet mitt er å styrke kroppen og helsen, samtidig som vi har det kjekt sammen. At du skal begynne å kjenne gleden av å trene og hva det gjør med deg.

Jeg har utetreninger i Fugleparken på Nærbø på tirsdager. Disse treningene er enkle, effektive og motiverende. De passer for alle uansett alder eller nivå.

Du er velkommen til gratis prøvetime!

Våre trenere og kursledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Nina Haugland
Trener
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!