Porsjoner |
porsjoner
|
Vanskelighetsgrad | lett |
Kcal | 120 kcal pr dessert (uten vaniljesaus) |
- 1 pk Freia daim sjokolademousse Kjøpes i butikk
- 2 dl ekstra lettmelk
- 50 g hvit kokesjokolade
- 12 stk bringebær
- 6 stk spiseblomster
Ingredienser
|
- Lag sjokolademoussen - følg instruksene på pakken (bruk ekstra lettmelk, du trenger ikke fløte)
- Fordel moussen i 6 små skåler og sett dem i kjøleskap i et par timer
- Sett stekeovnen på 140 grader.
- Del opp den hvite sjokoladen i små biter, en rute deles i minst 4 like store biter. Legg den på et bakepapir og sett dem på nederste rille i ca 15 min. Snu dem etter ca 10 minutt. De skal se ut som de begynner å smelte og smake karamell. De blir brune på nedsiden. Avkjøles.
- Pynt med sjokoladebitene, bringebær og spiseblomst rett før servering. Sett gjerne frem litt vaniljesaus (zero) som er veldig godt som tilbehør.