
Enkel og digg wrap med egg – perfekt å ha med i matpakken, eller som en proteinrik frokost. Fyll med råkostmiks og spekeskinke, eller velg annet pålegg som du liker. Her er det bare å bruke fantasien!
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Ingredienser
Omelettwrap:
- 2 stk egg
- 0,25 ts salt
- 0,5 ts kvernet pepper
- 1 ts olje
- 1 stk stpr tortillalefse
Fyll:
- 3 skiver spekeskinke
- 3 ss ferdigstrimlet råkostblanding
Slik gjør du
- Knekk egg i en bolle og visp lett sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Ha olje i en stekepanne og hell i eggeblandingen. Stek i ca. 2 minutter. Legg over en tortillalefse rett før egget stivner.
- Flipp tortillalefsen over på en tallerken. Topp med spekeskinke og råkostmiks og rull sammen.
- Spis med en gang, eller ha med i matpakka til lunsj.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.