Hjem
Omelettwrap med spekeskinke

Omelettwrap med spekeskinke

Enkel og digg wrap med egg – perfekt å ha med i matpakken, eller som en proteinrik frokost. Fyll med råkostmiks og spekeskinke, eller velg annet pålegg som du liker. Her er det bare å bruke fantasien!
Porsjoner: 1 porsjon
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min

Ingredienser

Omelettwrap:

  • 2 stk egg
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts olje
  • 1 stk stpr tortillalefse

Fyll:

  • 3 skiver spekeskinke
  • 3 ss ferdigstrimlet råkostblanding

Slik gjør du

  • Knekk egg i en bolle og visp lett sammen. Krydre med litt salt og pepper.
  • Ha olje i en stekepanne og hell i eggeblandingen. Stek i ca. 2 minutter. Legg over en tortillalefse rett før egget stivner.
  • Flipp tortillalefsen over på en tallerken. Topp med spekeskinke og råkostmiks og rull sammen.
  • Spis med en gang, eller ha med i matpakka til lunsj.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!