Hjem
Omelettmuffins med skinke

Omelettmuffins med skinke

Omelett trenger ikke alltid å lages i en stekepanne. Disse herlige små omelettmuffinsene er nydelige som en egen rett, ved siden av en salat eller i matpakka.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 6 ss melk
  • 150 g revet ost
  • 150 g spekeskinke
  • 1 liten bunt frisk timian
  • 0,5 stk purre

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  • Skjær purre i tynne ringer. Del opp spekeskinke i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  • Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
  • Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  • Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!