Om oss

Fra målsetting til livsstil med Lett & Stabil

Lett & Stabil hjelper deg å skape gode kostholds- og treningsvaner. Med utgangspunkt i deg og din livssituasjon, gir vi deg redskapene du trenger for å få en sunnere livsstil. 

Vi har siden 2012 hjulpet enkeltpersoner og bedriftskunder med kostveiledning og med å komme i gang med trening. Personlig oppfølging gir best resultater. Vi følger deg opp gjennom personlige møter, fysisk eller på nett. Basert på dine resultater kan vi justere planene underveis, og samtidig hjelper vi deg med utfordringer som kan oppstå underveis. Målet vårt er enkelt: at du skal oppnå ditt mål!

I dag tilbyr vi individuelle ned i vekt-kurs fysisk og digitalt, i tillegg til styrke- og løpetrening ute og inne. Vi har kurs og treninger på Jæren, og vi vil i løpet av kort tid også dekke området fra Stavanger til Egersund. 

Våre faglig dyktige kursledere og trenere er sertifiserte gjennom Lett & Stabil. Vi vet av egen erfaring (og utallige dietter!) hva som kan være utfordrende og hva som motiverer. Vår filosofi er at du skal kunne spise alt, men ikke alltid. Vi viser deg hvordan du kan nyte livet og samtidig gå ned i vekt. Målet vårt er å hjelpe våre kunder til en bedre livskvalitet og brenner for at de oppnår de beste og varige resultatene.

Sunne og smakfulle oppskrifter

Vanskelig å komme i gang med trening?

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi et
opplegg som passer akkurat deg.

Artikler

Sprekker du i helgene?

Har sommeren satt sine spor?

Folk som trener sammen. Foto.

5 ting som øker treningslysten

Mann som spiser usunn mat. Foto.

Spiser du mer enn du sier?

Ukas middagstips

Slik påvirkes hjernen av overgangsalderen

Slik påvirkes hjernen av overgangsalderen

Har du storkost deg i påsken og kjenner at buksene strammer litt nå?