Om oss

Fra målsetting til livsstil med Lett & Stabil

Lett & Stabil hjelper deg å skape gode kostholds- og treningsvaner. Med utgangspunkt i deg og din livssituasjon, gir vi deg redskapene du trenger for å få en sunnere livsstil. 

Vi har  hjulpet enkeltpersoner og bedriftskunder med kostveiledning og trening siden 2012. Erfaringen viser at personlig oppfølging gir best resultater. Vi er opptatt av å tilpasse opplegget slik at du kan fortsette på samme vis etter du er i mål. Dette gjør vi gjennom personlige møter, enten ved fysiske møter eller på nett. 

Basert på dine resultater kan vi justere planene underveis, og samtidig hjelpe deg med utfordringer som kan oppstå underveis. Målet vårt er enkelt: Du skal oppnå ditt mål!

I dag tilbyr vi individuelle ned i vektoppfølgings-kurs fysisk og digitalt, i tillegg til styrketrening ute og inne, og intervalltrening. Vi har kurs og treninger flere steder på Jæren, 

Våre dyktige kursledere og trenere er sertifiserte gjennom Lett & Stabil. Vi vet av egen erfaring (og utallige dietter!) hva som kan være utfordrende for deg og hva som kan motivere deg. Vår filosofi er at du skal kunne spise alt, men ikke alltid. Vi viser deg hvordan du kan nyte livet og samtidig gå ned i vekt. Vi vil hjelpe våre kunder til en bedre livskvalitet og brenner for at de oppnår de beste og varige resultatene.

Bli kjent med våre trenere og kostveiledere

Hilde Nilssen profil. Foto.
Hilde Nilssen
Trener og kostveileder
Anne Marie Lea Hennestad
Trener
Lene Bore. Foto.
Lene Bore
Trener og kostveileder
Linn Serigstad Taksdal
Trener
Hilde Risa. Foto.
Hilde Risa
Yoga instruktør
Silvia Rosseland, Lett & Stabil. Foto.
Silvia Rosseland
Trener
Sunne og smakfulle oppskrifter

Vanskelig å komme i gang med trening?

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi et
opplegg som passer akkurat deg.

Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!