OM MEG

Hilde Nilssen

Slankecoach og personlig trener

Velkommen! Har du suksess på mange områder, men føler du trenger støtte og en god plan for å bli litt sunnere og finne tilbake treningsgleden? Da har du kommet på rett plass!

For å ta det formelle først

  • Kostveileder ved Akademiet for personlig trening
  • Personlig trener ved Akademiet for personlig trening
  • Pilot på Meir Trening, Ingvar Andersens konsept for utendørs styrketrening
  • Tverrfaglig veiledning ved Universitetet i Stavanger
  • Coaching og selvledelse ved Handelshøgskolen BI
  • NLP Coaching ved SuperPotensial
  • Kursleder i over 14 år for Grete Roede
  • Drevet Lett & Stabil siden 2012.

Jeg har 14 års erfaring som kursleder og har slanket bort ca 50 tonn fett gjennom disse årene.

Som du ser, er det formelle på plass. Men det som virkelig kvalifiserer meg for å hjelpe folk til varig vektnedgang, fordi jeg har vært overvektig selv, og har prøvd de fleste dietter som finst på markedet.

Grunnen til jeg ble overvektig er fordi jeg slanket meg tykk. Såkalt jojo-slanking. Jeg ville alltid ned et par kilo og gjorde det med å kutte ut måltider og til tider faste (kun drikke). Det gjorde at forbrenningen ble lav, som igjen førte til at jeg la fort på meg igjen pluss litt til. Da jeg var 30 år veide jeg mer enn noen gang. Endringer måtte til, dette kunne ikke fortsette. Jeg begynte på kurs og lærte hva og hvordan jeg skulle spise. Jeg fikk en aha-opplevelse og visste at dette var en måte jeg kunne fortsette å leve på. Verktøykassen jeg fikk da er gull verdt, for å holde vekten stabilt nede, og den ønsker jeg å dele med alle som ønsker det.

Jeg bruker min historie aktivt i min praksis, ene og alene fordi du er nødt å ha vært der selv for å kunne hjelpe og forstå andre i samme situasjon. Hvis du ikke har vært der selv, er det vanskelig å forstå hva utfordringen egentlig er.

Trening er noe jeg har drevet hele livet og kjenner på kroppen hvor godt det gjør på både kropp og sjel. Hovedmålet mitt er å få senke terskelen for å komme i gang med styrketrening for kvinner 40+ og spre budskapet om hvorfor styrketrening er så viktig.

Jeg jobbet som innkjøp og it-sjef i et stor selskap til jeg plutselig møtte veggen i 2011. Det var tøffere enn jeg hadde ventet og var sykemeldt i over ett år, det jeg jobbet med ble helt meningsløst for meg. Det endte opp med at jeg ønsket å hjelpe andre på full tid og startet Lett & Stabil i 2012.

Jeg elsker jobben min !