
Porsjoner: 4
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 15 min
Kcal 191 pr porsjon
Kcal per 100 gram 67
Ingredienser
- 1 stk hjertesalat
- 0,5 stk honningmelon
- 0,5 stk cantaloupe melon
- 0,5 stk galiamelon
- 300 g frokostyoghurt melon eller annen melonyoghurt
- 50 g serrano skinke (spekeskinke)
- 20 g hakkede mandler
- litt ruccola
Slik gjør du
- Bruk paiform, og legg hjertesalat i bunn.
- Skjær melonene i biter og dekk bunnen pluss litt til med de ulike melontypene.
- Hell over yoghurt og dekk melonene.
- legg på serranoskinken. Del skinken i to og dekk toppen som vist på bildet.
- Legg på ruccolaen og strø på mandlene.
Notater
Når det gjelder melonene, kan du gjerne sløyfe en og ta mer av en annen. Jeg liker godt å ha to forskjellige iallefall.