
Gode lomper med fyll som kan serveres når du får gjester eller du kan spise det til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds som du ønsker å variere litt på måltidene. Du kan ha forskjellig fyll i dem, vær kreativ og prøv deg frem. Her kommer forslag til to ulike typer.
Porsjoner: 1
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 10 min
Kcal skinke & ost: 189 / laks: 168
Kcal per 100 gram skinke & ost: 169 / laks: 146
Ingredienser
Lompe m/skinke & ost
- 1 stk lompe el. liten tacolefser
- 20 g philadelphia light ost
- litt ruccola el grønn salat
- 2 stk kyllingpålegg el. skinke, jalapeno skinke
- 1 skive lettere norvegia ost deles i to
- 1 ts italiensk salat (sunt fett)
- litt rødløk
- litt rød paprika
Lompe m/laks
- 1 stk lompe el liten tacolefse
- 20 g philadelphia light ost
- litt ruccola el grønn salat
- 2 stk lakseskiver/laksepålegg
- litt mild sennep
- 1 ts Lett creme fraiche
- litt rødløk
Slik gjør du
- Smør først philadelphia light på lompen
- legg deretter på ruccola, skinke & ost eller laks og de andre ingrediensene etter det.
- rull deretter lompen samen og klem den litt. Del den på midten (skjær litt på skrå). Stikk inn en tannstikker uten smak.
Notater
Kaloriene pr porsjon er basert på en hel lompe (2 biter).