Hjem
Laksetartar

Laksetartar

Laksetartar er en frisk og enkel forrett som godt kan forberedes i god tid. Vi har brukt en blanding av fersk, gravet og røkt laks, men du kan gjerne bruke bare fersk laks. Fersk ørret er et finfint alternativ!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk Under 20 min

Ingredienser

  • 200 g laksefilet uten bein
  • 100 g gravlaks
  • 100 g røkelaks
  • 0,5 stk saften av sitron
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Til servering

  • 1 stk rødløk
  • 1 kvist frisk dill
  • 0,5 stk sitron i båter
  • 12 stk rugkjeks

Slik gjør du

  • Finhakk fisken ved først å skjære den i skiver, deretter i strimler og til slutt i små, små biter. Bland inn sitronsaft og hakket dill, og smak til med salt og pepper.
  • Finhakk rødløk.
  • Anrett tartaren på tallerken med hakket løk, dill og sitronbåt. Server små rugkjeks til.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!