Hjem
Kyllingsalat med melonskåler

Kyllingsalat med melonskåler

Hva med å servere sommersalaten i morsomme melonskåler?
Porsjoner: 4
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 544 pr pors m/dressing, 300 kcal uten dressing

Ingredienser

  • 2 stk galiamelon
  • 5 stk kyllingfilet eller grillet kylling (850 g råvekt)
  • 1 stk avokado
  • 150 g sukkererter
  • 100 g rød cherry tomat
  • 100 g hjertesalat
  • 2 stk egg
  • 1 ts flaksalt
  • 1/4 ts nykvernet pepper

Sitron og korianderdressing

  • 1 dl kaldpresset rapsolje
  • 0,5 stk saft og skal av sitron
  • 1 potte hakket frisk koriander

Slik gjør du

  • Del galiamelonene i to og ta ut frøene. Skrap ut fruktkjøttet og del det i biter.
  • Plukk kjøttet fra kyllingen og skjær det i mindre biter. Hvis du bruker kyllingfilet, skjær dem i strimler og krydre med salt og kvernet pepper. Stek kyllingstrimlene i middels varm panne i 2-3 minutter.
  • Del avokadoen i biter, del sukkererter og tomater i to. Skyll og riv salaten i mindre biter.
  • Kok eggene i 8 minutter og avkjøl. Bland alt til salaten og ha på salt og kvernet pepper.
  • Visp sammen dressingen.
  • Fyll melonskålene med salaten og hell dressingen over rett før servering. Legg på eggbåter og pynt med urter.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!