Hjem
Kylling i fløtesaus m/paprika og løk

Kylling i fløtesaus m/paprika og løk

Kylling i fløtesaus. Foto.
En enkel og god kyllingrett for store og små. Du kan velge om du vil krydre den godt, eller har den mild og god.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 20 min
Kcal ca 380 kcal uten ris (kokt ris inneholder 150 kcal pr 100 gram)

Ingredienser

  • 800 gr kyllingfilet
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk rød paprika
  • 4-5 stk sopp valgfritt
  • 3 dl lett matfløte
  • 0,5 stk Rød chili Valgfritt
  • 1 bunt asparges Kokes, og serveres ved siden.
  • 1 ss virgin rapsolje Hvis du vil ha den litt spicy kan du steke i olje med chili
  • 2 dl vann
  • 2 ss Creme fraiche lett
  • Smak til med salt og pepper
  • Maisenna jevning hvis du vil tykne sausen litt

Slik gjør du

  • Del kyllingfiletene i 3-4 biter, og stek dem og løken sammen med oljen. De skal ikke bli helt gjennomstekt. For de skal koke i sausen for å bli skikkelig saftige.
  • Hell på fløte og fond og spe på med vann hvis du føler du trenger det. Da det koke opp før du tar i grønnsakene.
  • Ta i løk, paprika og sopp og la det koke. smak til med salt og pepper.
  • Serveres med ris, asparges og paprika.

Notater

Det er også godt med chili og hvitløk i sausen for deg som vil ha litt mer smaker.
Jeg pleier også ta i litt gnocchi, for det er noe jeg liker kjempe godt.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!