
En salat med krydret og saftig kyllingfilet, appelsin og hodekål kan du nyte uten å bekymre deg over for mange kalorier.
Porsjoner: 1
Tidsbruk under 20 min
Kcal 341 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 stk kyllingfilet
- 1 ss olje til steking
- 1 ts tandoorikrydder
- 1 stk appelsin
- 1/4 stk rødløk
- 30 g hodekål
- 5 stk grønne oliven
- 1 ss finhakket frisk dill
Slik gjør du
- Stek kyllingstrimlene i en panne og dryss over tandoorikrydder.
- Skrell appelsinen og del den i biter. Skjær løk og kål i tynne strimler.
- Fordel ingrediensene i en liten bolle og dryss over dill og legg på noen oliven.
- Server med brød eller fullkornspasta. PS! de kaloriene er ikke tatt med i denne oppskriften.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.