Vil du ned i vekt?
Vi hjelper deg å lykkes!

Kursoversikt

Vi tar utgangspunkt i dine utfordringer og gir deg verktøyene du trenger. Vi rusker i tankemønsteret ditt og har fokus på god livskvalitet.
Velg løsningen som passer best for deg: En-til-en kurs, nettkurs eller flexikurs. Ta kontakt om du trenger hjelp til å velge!

No products found which match your selection.

Kundene sier…

«I dag er jeg 40 kg lettere»

Jeg møtte Hilde for 6 år siden, og etter det har hun «sittet på skulderen min»  og motivert meg til å ta de rette valgene.

I dag er jeg 40kg lettere, mye sprekere og glad i å trene. Alt blir mye kjekkere med en kropp som er lett og sprek.

Kan på alle måter anbefale å ta kontakt med Hilde for å få motivasjon, veiledning og kloke ord!

– Lene Bore

Lene Bore

«Hun rusker i tankemønsteret mitt»

Jeg anbefaler nettkurset til Hilde på det sterkeste. Hun er faglig dyktig og veileder på en konstruktiv og god måte. Hun rusker litt i tankemønsteret mitt, og gir meg motivasjon til å fortsette i den riktige retningen. Hilde utfordrer meg i temaer som trenger mer fokus, på min vei til en sunnere livsstil!

Silje Høyem

«Jeg har aldri blitt så godt i varetatt før»

Ditt nettkurs, med personlige tilbakemeldinger har vært fantastisk. Jeg har gått på mange kurs, men har aldri vært så godt ivaretatt som jeg har vært hos deg. Jeg er veldig godt fornøyd, og skulle jeg falle tilbake til gamle vaner vet jeg hvem jeg skal kontakte. Håper jeg en dag får mulighet til å treffe deg.

Edith Malde

«Hun er en aktiv lytter og viser ekte innlevelse»

Hilde er en kunnskapsrik og glad kostveileder. Hun gir gode dagligdagse råd – som er lette å både forstå og å gjennomføre. I tiden jeg har vært på lokalt kurs hos henne har jeg erfart at hun er en aktiv lytter, og viser ekte innlevelse overfor utfordringer jeg møter eller tar opp med henne. Hun har evne til å kommunisere med alle typer mennesker, unge som gamle.

Aud Solveig Nedrebø

«Det er rett og slett fantastisk!»

Jeg gikk på en-til-en kurs på Bryne, og har til nå tatt av 20 kg. Takket være Hilde. Jeg har spist vanlig mat, ingen diett. Hun motiverer og gir gode råd. Det å vite hva, og hvor mye jeg kunne spise, hadde jeg ikke klart uten Hildes hjelp. Med 20 kg mindre å drasse på, går alt mye lettere. Det er rett og slett fantastisk! .

Inger Husvegg

«Hilde er svært motiverende og positiv»

Jeg blir alltid møtt med et smil og vennlige ord. Hun er flink til å gi gode råd, veiledning og veldig kunnskapsrik i kostveiledning. Hun er svært motiverende og positiv. Jeg setter stor pris på hennes fleksibilitet for avtaler da jeg går på lokalt kurs. Anbefales til alle som ønsker vektreduksjon og kostholdsendring.

Jane Melhus

«Hun kommer med konkrete tilbakemeldinger»

Jeg går på nettkurs hos Hilde, fordi hun ser meg og kommer med konkrete tilbakemeldinger og stiller gode spørsmål med hensyn til de utfordringene jeg har.

Elisabeth Blichfeldt

«Det er godt gjort å være coach, kostveileder og PT via mail»

Det er helt topp å gå på nettkurs hos Hilde. Jeg har gått flere kurs hos henne, både Ned i vekt og stabiliseringskurs. Jeg syns det er godt gjort å være coach, kostveileder og personlig trener via mail, og Hilde er veldig god på det. Jeg er 50 år og startet på nettkurs for å få en slankere og finere kropp, mer muskler og overskudd.

Hun har trent meg i å ta aktive valg i hverdagen og psyket meg opp til få ta sunne valg i sosiale settinger. Jeg fikk treningsøvelser jeg kunne gjøre hjemme, som sammen med riktig kosthold, reduserte magen med 20 cm. Anbefales!

Hanne Kleiven

SISTE FRA BLOGGEN

Copyright © Lett & Stabil

Personvern & Cookies

Nettsiden er utviklet av Fredrikstad Webdesign AS