
En kremet kyllingsalat kan brukes som pålegg, i matpakka, på en buffet eller som en forrett. Har du kyllingkjøtt til overs, er dette en smakfull måte å bruke det på.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min
Ingredienser
- 200 g kyllingfilet eller kjøtt fra kyllinglår ferdig stekt
- 1 stk rød paprika
- 10 stk sukkererter
- 1 stk vårløk
- 2 stk hardkokt egg
- 2 dl Kesam mager, 1%
- 2 ss majones
- 0,5 stk sitron
- 1 ts frisk timian
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
- Skjær kyllingkjøttet i passende biter.
- Skyll og rens paprika, sukkerter og vårløk. Kutt paprika i små terninger, sukkererter i små biter og vårløk i tynne skiver.
- Rens og del egg i mindre biter.
- Bland alt i en bolle. Tilsett kesam, majones, revet sitronskall og finhakket timian.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.