Hjem
Kremet kyllingsalat

Kremet kyllingsalat

En kremet kyllingsalat kan brukes som pålegg, i matpakka, på en buffet eller som en forrett. Har du kyllingkjøtt til overs, er dette en smakfull måte å bruke det på.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min

Ingredienser

  • 200 g kyllingfilet eller kjøtt fra kyllinglår ferdig stekt
  • 1 stk rød paprika
  • 10 stk sukkererter
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk hardkokt egg
  • 2 dl Kesam mager, 1%
  • 2 ss majones
  • 0,5 stk sitron
  • 1 ts frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  • Skjær kyllingkjøttet i passende biter.
  • Skyll og rens paprika, sukkerter og vårløk. Kutt paprika i små terninger, sukkererter i små biter og vårløk i tynne skiver.
  • Rens og del egg i mindre biter.
  • Bland alt i en bolle. Tilsett kesam, majones, revet sitronskall og finhakket timian.
  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!