Hjem
Kremet fiskesuppe

Kremet fiskesuppe

Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad middels
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 2 stk gulrot i biter
  • 6 dl fiskebuljong (utblandet)
  • 2 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 200 g laks eller annen rød fisk
  • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk
  • 1 dl frosne erter
  • 1 dl kremfløte alt. matfløte litt mindre energi
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk

Slik gjør du

  • Kok opp fiskebuljongen i en gryte og legg i gulrotbitene. La dem koke i 3-4 minutter.
  • Bland melk og hvetemel i et glass med skrulokk, og rist godt. Hell blandingen i fiskebuljongen mens du visper hele tiden. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.
  • Senk temperaturen og legg i fiskebiter og erter. La suppa trekke i ca. 5 minutter. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Dryss over finklippet gressløk.
  • Server gjerne suppen med brød eller flatbrød.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!