Hjem
Kokos- og currypanne med torsk

Kokos- og currypanne med torsk

Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.
Porsjoner: 4
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 494 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 200 g fullkornsris
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 stk purre
  • 0,5 stk grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 2 ss rød karripasta
  • 0,5 stk saft og skall av lime
  • 0,5 stk finhakket chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
  • Skjær purre i skiver og paprika i biter.
  • Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
  • Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 10 minutter.
  • Ha fiskestykkene i gryten og tilsett samtidig skall og saft av lime. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Dryss over hakket koriander og chili og server med ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!