
Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.
Porsjoner: 4
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 494 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 200 g fullkornsris
- 800 g torskefilet
- 1 ts salt
- 0,5 stk purre
- 0,5 stk grønn paprika
- 2 ss olje
- 4 dl lett kokosmelk
- 2 ss rød karripasta
- 0,5 stk saft og skall av lime
- 0,5 stk finhakket chili
- 4 ss finhakket frisk koriander
Slik gjør du
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
- Skjær purre i skiver og paprika i biter.
- Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
- Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 10 minutter.
- Ha fiskestykkene i gryten og tilsett samtidig skall og saft av lime. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Dryss over hakket koriander og chili og server med ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.